Skriv ut denna sida

Den tysta syriska majoriteten: Åt helvete med både regimen och oppositionen

Jan Fredriksson 17 mars 2013

Den blodiga upproret mot Bashar al-Assad skapar en ny våg av jihadister i Storbritannien. Mer än 100 brittiska muslimer tros slåss i Syrien och man räknar med att antalet kommer att stiga, skriver The Independent. Al Akhbar. Den tysta syriska majoriteten: Åt helvete med både regimen och oppositionen. Russia Today. Den syriska konflikten riskerar att utvecklas bort om all kontroll.

Konflikten i Syrien skapar en våg av brittiska jihadister.

Den blodiga upproret mot Bashar al-Assad skapar en ny våg av jihadister i Storbritannien. Mer än 100 brittiska muslimer tros slåss i Syrien och m,an räknar med att antalet kommer att stiga, skriver The Independent.

Den tysta syriska majoriteten: Åt helvete med både regimen och oppositionen.

Två år efter den syriska konflikten bröt ut växer missmodig och cynismen. Många syrier idag fördömer både regimen och oppositionen. Det ända man hoppas på att fred och lugn, skriver Al Akhbar.

 

Den syriska konflikten riskerar att utvecklas bort om all kontroll.

Två år efter att strider i Syrien bröt ut inspirerad av den arabiska våren har den idag utvecklats till blodigt inbördeskrig utan någon lösning i sikte. Om Frankrike och Storbritannien  öppet beväpnar rebellerna kommer kriget att eskalera till en ny och värre nivå, skriver Russia Today.
Jan Fredriksson