Skriv ut denna sida

31/3: Det går framåt. Ja åt helvete!

Nils Lundgren 30 mars 2012

Annika Edlund Café Pilgatan

Annika Edlund på Bokcafé Pilgatan i Umeå hälsar välkommen till föredraget kl 10.00 av Anita Persson, om Strindberg som både en nyfiken och misstänksam medborgare i en tid av utevcklingsoptimism. Entré 80kr/60kr inklusive frukost

Annika Edlund

Annika Edlund är en av medlemmarna i den kooperativa bokhandeln med norrländsk blick, kvinnlig utsikt och barnperspektiv.

I cafédelen serveras rättvisemärkt kaffe och te med hembakt fika och smörgåsar. Sopplunch servereras tisdag till fredag. Cafét är möblerat med stolar som har köpts av författaren. Bokacafé Pilgatan, Pilgatan 14, 903 31 Umeå. Tel 090-12 18 30

KULTURFÖRENINGEN PILGATAN

Jan Danielsson Bokhandeln Mingus i Umeå

Jan Danielsson på legendariska förebilden bokhandeln Mingus, vägg i vägg med Café Pilgatan. Här finns både antikvariska böcker som den senaste nyaste litteraturen. CD-skivorna trängs med DVD och riktiga grammofonskivor, d.v.s vinylplattor som det heter idag.

Gunnar Viklund

Gunnar Vilklund arbetar också på Mingus bokhandel. När han inte skriver i Västerbottens Folkblad om musikaliska evenemang som har gått av stapeln i länet.

Relaterade artiklar (efter tagg)