Skriv ut denna sida

Insändare: De nya moderaterna och alla vi andra

Masood Punjabi 24 augusti 2014

Unknown.jpeg

"För mig kan en moderat inte vara ny eller gammal, en moderat är en moderat och de kan inte vara nya." Skriver Masood Punjabi

De nya moderaterna och alla vi andra

Snart har vi val i Sverige och val rörelsen har redan börjat. Detta märker vi i tunnel bana, i busar och ute i Stan. Alla partier vill ha din och min röst. Nu alla politiker har blivit mycket vänliga och är ute på gator och pratar med oss. Det är ju bra att i bland dem känner sig att vi behövs .

Jag blev mycket överraskat av Moderaterna val taktik. I går på väg hem såg jag en affisch av Moderaternas valkampanj. Denna text stod på affischen."250 000  nya jobb är bara början" nya Moderaterna. Jag och min jobba kompis började skratta. Vi undrade på två saker för det Första varför man inte har skapat jobb under 8 års period och för det andra hur en moderat kan vara en ny Moderat.

För mig kan en moderat inte vara ny eller gammal, en moderat är en moderat och de kan inte vara nya. De är precis likadana som de alltid har varit. De har en politik som inte har att göra med oss arbetare. De gillar rika människor och försöker att hjälpa dem att blir ännu rikare. Låter det lite överdrivit? Inte för mig i alla fal. Vi har sett de senaste åtta åren vad de har gjort med oss -arbetarklassen. Vi fick bara försämringar. Våra barn inte fick nya bostäder, skolan har blivit sämrae. Vi ska inte prata om sjukvården. Detta är inte något hemligt historia. Och våra pappor och mammor tvingas att plocka burkar för att

Skaffa lite extra peng för att deras pension inte räcker till.

Jag tycker att moderaternas inte ska kallas sig nya moderaterna eller ett arbetarparti. Deras politik har inte gynnar arbetare då är de absurt att kalla sig ett arbetarparti. Detta är bara ett förslag.

Tack, 
Masood Punjabi

Masood Punjabi

Relaterade artiklar (efter tagg)