Skriv ut denna sida

1/9: 40 års fest Proletären FF

Bengt Frejd 5 augusti 2012

JUBILEUMSFEST. Lördagen 1 september kl. 17.00, Proletären FF:s klubbhus. Det blir mat och underhållning med bl a Sven Wollter, Pia Sundhage, Bernt Andersson, Spartacuskören och överraskningar. Vi hälsar Dig med ev respektive välkommen till vårt 40 års jubileum den 1 september. Anmälan senast 27 augusti men för all planering ber vi Dej göra det så fort som möjligt.

Vi välkomnar Dig och Din familj till eller representanter för Din organisation till jubileumsfesten. Vi vill gärna att Du hjälper oss att sprida inbjudan till de som Du känner som varit med i PFF eller på annat sätt stött vår verksamhet eller deltagit i olika arbeten för att förbättra villkoren på temat Idrott åt alla och en annan värld är möjlig. ( vi har inte adresser eller mail adresser till alla som vi vill skall komma)

Anmälning senast 25/8 på mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Avgiften 150 kr/person betalas senast 28/8 på plusgiro 725097-0, skriv namn och jubileum. Om någon eventuellt vill uppvakta oss – stöd vår nystartade insamling ”PFF - möter framtiden”-grundplåt till en beachvolleybollplan, konstgräs på Röda Vallen och boxningslokal.

Proletären FF 40 år 1972-2012
Åren går fort och i år är det 40 år sedan Proletären FF bildades. Under en period var Du aktiv eller är Du aktiv just nu i Proletären FF. Du och många andra har på olika sätt bidragit till att utveckla Proletären FF till vad den är idag.

Vi kommer att uppmärksamma dessa 40 år genom att ge ut en bok – Proletären FF 1972- 2012 40 år i kamp för Idrott åt alla och en annan värld är möjlig. Vill Du eller Din organisation bidra till boken med en hälsning, episod, minne eller om samarbete är ett bidrag mer än välkommet. Maila det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Beställ boken genom att sätta in 250 kr på
plusgiro 725097-0 och märk PFF:s jubileumsbok.


www.proletarenff.se

www.fredsloppet.se

Bästa idrott och solidaritetshälsningar, Proletären FF, Bengt Frejd 0704 170772

Bengt Frejd

Relaterade artiklar (efter tagg)