Skriv ut denna sida

Pantrarna-För Upprustning Av Förorten

Pantrarna-För Upprustning Av Förorten 9 augusti 2013

Ny uppdatering utav muralmåleriprojektet på Vårväderstorget där vi inspirerar unga och äldre att delta i ett arbete som kommer att bringa liv i väggarna, förhoppningsvis liv hos befolkningen allt efter som. En för alla och alla för en. Låt oss göra den finaste målning ever!!!

Pantrarna-För Upprustning Av Förorten

Här är pantrar och egentligen många andra med i Göteborgs Fria tidning. vi vill tacka alla som kommer på väggmålningen i Biskopsgården. snart kommer vi att expandera verksamheten runt om i landet tillsammans med syskon organisationer för att visa prov på solidaritet!!!


Pantrarna-För Upprustning Av Förorten

Makten kollar ner och börjar fråga vad är det ni vill från oss.
Vi är högljuda det ekar mellan varje gatuhörn vi vill ha tillbaka vad ni tog ifrån oss!

Makten är övertygad att detta måste ske, vi står där, här, överallt och snart är vi framför eran dörr.
För att säga jag har inte blivit hörd och detta kanske gör dig helt förstörd,
gång på gång men inget gehör.

Vi glider genom natten ett fotsteg från trappen såg man ljus och så hörde man ett ekande ljud..... Folkets makt! ja! det var mitt bud.

Sluta tracka på min hud...
du vet att du aldrig kan förnedra mig med en uppmålad figur.

Genom den hårda yta kommer jag ändå ta mig igenom likadant som en maskros jag kommer att bli den vackraste ros...

All Makt Åt Folket!!! ..... .......

Pantrarna-För Upprustning Av Förorten

Tjenare alla pantrar och alla andra kära Svenska invånare vi vill att hela svenska befolkningen förstår att vi utgår ifrån våra stadgar. VI ÄR RELIGIÖST OCH POLITISKT OBUNDNA!!! vi följer detta koncept för att vi endast utgår ifrån att vara demokratiska och alla ska kunna ha sin röst hörd.

Vårt motto är och har alltid varit ALL MAKT ÅT FOLKET OCH FOLKET ÄR VI. VÅRA KÄRA INVÅNARE! Älska vår organisation för vad den är. Vi är folkets röst vi är föräldrarnas röst vi är barnens röst vi är allas röst alla människor och djur och allt liv på jord representerar vi.

Vi vill med alla medel som krävs skapa likgiltiga förutsättningar för oss alla barn som vuxen vit som svart religiös eller icke religiös. Vi i vår organisation älskar er alla oavsett vilken gud ni tillber eller era sätt att försöka påverka även ifall det är i praktiken eller i teorin.

Vi i Pantrarna-För Upprustning Av Förorten är praktiska vi är faktiska låt oss bara få vara fantastiska som vi är ifrån alla kontinenter till vårt lilla Sverige, låt oss lyfta invånardeltagandet det kollektiva ansvar vi bär på som individer i ett socioekonomiskt drabbat samhälle som vi bor i idag. En för alla och alla för en All Makt Åt Folket och folket är vi!!!.

Pantrarna-För Upprustning Av Förorten

Relaterade artiklar (efter tagg)