Skriv ut denna sida

18/4: Innovationsjournalistikens grunder

Nils Lundgren 9 februari 2012

 

 

Hitta nya infallsvinklar och nya fält att bevaka. I höst presenteras Sveriges nya forskning– och innovationsstrategi. Den har relevans för din region. Hur arbetet går, strategins innebörd och inriktning blir därför en självklar punkt under seminariet. Business Science Arena, Forskarvägen 1, Örebro.

Innovationsjournalistikens grunder

18 april i Örebro

 

Vi identifierar grunderna i innovationsjournalistik.

Dagen är en inspiration att hitta nya infallsvinklar och nya fält att bevaka. I höst presenteras Sveriges nya forskning– och innovationsstrategi. Den har relevans för din region. Hur arbetet går, strategins innebörd och inriktning blir därför en självklar punkt under seminariet.

Du möter också aktörer (forskare, riskkapitalister, innovatörer, inkubatörer) i det som brukar kallas innovationssystemet. Här får du konkreta tips, uppslag och kontakter.

Läs mer och anmäl dig på:

http://www.fojo.se/kurser/fojo-special/innovationsjournalistikens-grunder---orebro

Innovationsjournalistikens grunder - Örebro

Kursnummer: SINJOVT12

Sista ansökningsdag: 31 mar 2012

Tid: 18 apr 2012

Kostnadsfritt seminarium i Örebro.

Länge har vi sett en utveckling där frågorna i samhället flätas samman och blir alltmer komplexa att beskriva och bevaka. Behovet växer när det gäller samarbeten över flera bevakningsområden som t ex ekonomi, vetenskap och politik. Innovationsjournalistiken är ett förnyat sätt att möta journalistikens utmaningar och uppdrag. 
Vi identifierar grunderna i innovationsjournalistik. Dagen är en inspiration att hitta nya infallsvinklar och nya fält att bevaka.
I höst presenteras Sveriges nya forskning– och innovationsstrategi. Den har relevans för din region. Hur arbetet går, strategins innebörd och inriktning blir därför en självklar punkt under seminariet.
Du möter också aktörer (forskare, riskkapitalister, innovatörer, inkubatörer) i det som brukar kallas innovationssystemet. Här får du konkreta tips, uppslag och kontakter.
Dagens avslutas med diskussion och reflektion bland er deltagare.

Mer information om programmet kommer!

Var: Business Science Arena, Forskarvägen 1 
Tid: 18 april 10.00 – 16.30
Antal: 20 deltagare
Seminarieledare: Thomas Frostberg
Kostnadsfritt seminarium. Den som bokar först får plats. Deltagare betalar själv resa och lunch.

Fojo bjuder på fika och ostfralla till dem som kommer tidigt, från kl 9.30

Anmälningsformulär

Relaterade artiklar (efter tagg)