Skriv ut denna sida

Fibbare – sätt igång med att samla in namn mot värdlandsavtalet!

Ulf Bjerén 9 april 2015

I stället för att bara vrida händerna i oro över den ökade krigsfaran och lögnaktiga Natopropagandan - sätt igång och samla in namn mot värdlandsavtalet.

 

I FiB-Blekinge använder vi det här flygbladet för att presentera värdlandsavtalet och namninsamlingen. Det är tänkt som ett dubbelsidigt A5.

Namnlistorna finns här:

Om det går är det bra om man först kan samla in listorna på en lokal adress (att klistra på namnlistorna) för att kunna redovisa resultat på en lokal presskonferens och då få möjlighet att förklara vad värdlandsavtalet är. Här en snabbkurs:

Namninsamlingen pågår till december så presskonferensen kunde förläggas till mitt i kampanjperioden/ början på hösten.

Namninsamlingen är en uppgift som kan utföras av de flesta. Lite kartong som underlag och ett snöre runt halsen och en penna och gärna ett förklarande flygblad är allt som behövs för att stå på stan och samla in. Andra kanske föredrar att ha en lista och samla in bland familj, vänner och bekanta eller på skolan eller jobbet.

Äntligen har vi något att sätta i händerna på folk som håller med oss men inte vet hur de ska bidra. Det tar tid att samla namn så det gäller att många hjälps åt för att få in många namn.

Ulf Bjerén