Skriv ut denna sida

24/9 Seminarium: Läget för nätfriheten i Thailand efter militärkuppen

Civil Rights Defenders 18 september 2014

Screen_Shot_2014-09-18_at_08.32.10.png

Sedan kuppen för tre månader sedan har juntan i Thailand infört förbud mot politiska möten, gripit politiker och aktivister och censurerat media. Mot bakgrund av denna utveckling bjuder vi in den thailändska människorättsförsvararen och internetaktivisten Arthit Suriyawongkul till ett samtal om läget för yttrandefriheten i Thailand och om hur människorättsförsvarare kan fortsätta verka under rådande omständigheter.

Arthit Suriyawongkul är baserad i Bangkok och är en av grundarna till The Foundation for Internet and Civic Culture och samordnare för Thai Netizen Network (TNN). Han följer människorättsutvecklingen på nära håll på TNN, som driver rättsfall som rör yttrandefrihet på internet och tar fram policyrekommendationer för internet- och informationsfriheten.

Seminariet är på engelska och modereras av Brittis Edman, programchef för Sydostasien på Civil Rights Defenders. Om du inte kan närvara kan du följa seminariet live via Bambuser och ställa frågor till talaren direkt via chatten.

Datum och tid: 24 september 9:00 - 10:00. Frukost serveras från 08:30.
Plats: Civil Rights Defenders, Stora Nygatan 26, Stockholm.

Anmäl dig här senast den 23 september

Vårt kontor ligger på andra våningen och byggnaden saknar ramp, hiss och handikappanpassade badrum. Om du har särskilda behov, kontakta oss så hittar vi en lösning.

Civil Rights Defenders

Relaterade artiklar (efter tagg)