Skriv ut denna sida

Nätverket Rädda Råstasjön behöver fler frivilliga

Katarzyna Hedlund 30 september 2013

Vi behöver förstärkning i opinionbildningsgruppen. Det är vi som står vid sjön och samlar namnunderskrifter till protestlistan.

På tisdag nästa vecka  (den 8-e) är det föreläsning i Solna Gymnasiums aula. Föreläsning, som ni säkert redan känner till, handlar om naturen vid sjön, varför den är unik och bör bevaras.

 

För att fylla platser i aulan ställer vi oss på lördag i Solna Centrum och delar ut informationslappar om detta. Vi är där mellan 11 och 15. Vill du ansluta dig under någon timme eller två? Vi skulle uppskatta din arbetsinsats oerhört.

 

Sedan är det så att du kanske inte kan ställa upp just då, men kan tänka dig att göra det en annan gång. Hör av dig till mig, jag hoppas att vi kan på så sätt skaffa några fler medlemmar som är beredda att göra en insats för sjön. Det behöver inte vara mer 2-3 timmar per vecka, eller kanske bara varannan eller var tredje vecka, beroende om du har tid.

 

Hör av dig om du vill ställa upp för sjön, antingen nu på lördag eller längre fram. Vi är oerhört tacksamma för all tid ni kan ge oss.

Tack för ditt intresse för Råstasjön.
Vänliga hälsningar
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Katarzyna Hedlund