Skriv ut denna sida

Webb-TV trotsar lågkonjunkturen

Niclas Grunewald, vd Creo Media Group 27 november 2012

Varlsen blir alltfler, arbetslösheten fortsätter öka, finansiell oro och kris för många företag. Men samtidigt fortsätter intresset för webb-tv öka. Ett exempel på en nysatsning är revisionsbyrån PwC:s program Samhallsutvecklarna, där aktuella samhällsfrågor debatteras av Maria Wetterstrand, Kristina Axén Olin och Leo Razzak.

Samhallsutvecklarna

Maria Wetterstrand – samhällsutvecklaren med gröna förtecken

Maria Wetterstrand var under nio år språkrör för Miljöpartiet med lång erfarenhet av riksdagsarbete. Idag är hon fristående samhällsdebattör och skribent med starkt engagemang inom miljö- och klimatpolitiken, som även brinner för frågor som rör småföretagare, skolpolitik, öppenhet och mångfald. Hon har en magisterexamen i biologi med sig i bagaget och har även studerat språk och drama.

 

Leo Razzak – den mångsysslande samhällsutvecklaren

Leo Razzak kallar sig själv för en social entreprenör, en person som försöker hitta nya lösningar på sociala problem inom framförallt skola, arbetsmarknad och integration. Leo brinner för att försöka skapa nya samarbetsmöjligheter mellan samhälle och näringsliv och hur man kan dra nytta av det multikulturella Sverige som växer fram. Han har under många år arbetat på Fryshuset, varit nyhetsjournalist på Sveriges Radio och är en anlitad talare inom frågor som rör integration, mångfald och jämställdhet.

Kristina Axén Olin – samhällsutvecklaren som gillar blått

Kristina Ax´den Olin har en lång politisk karriär bakom sig. Hon har varit social- och finansborgarråd i Stockholm, andra vice partiordförande för Nya Moderaterna och även haft rollen som ordförande för polisstyrelsen i Stockholms län. Kristinas främsta drivkraft är viljan att hjälpa andra. Hon är utbildad musiklärare och har tidigare arbetat som rektor.

I det första programmet tas småföretagarnas roll i samhällsutvecklingen upp, deras betydelse för att skapa jobb och tillväxt.

Läs mer om programmet på Resumé och Facebook.

Niclas Grunewald, vd Creo Media Group