Skriv ut denna sida

18/10 Göteborg: En kväll för Palestina

Emmanus en kväll för Palestina 17 oktober 2014

Screen_Shot_2014-10-17_at_15.57.15.png

 

Välkommen till en kväll med musik, poesi och dans!Lördagen den 18 oktober ställer vi till med en helafton på Musikens Hus i Göteborg, där alla intäkter oavkortat går till Emmaus Björkås Solidaritetskampanj för palestinier som flyr krigets Syrien.

Entré: 150 kr. Förköp i Emmaus butiker på Linnégatan 9 och på Backaplan, Ångpannegatan 5 fram till lunch på fredag den 17 oktober. 
Resterande biljetter säljs i entrén på Musikens Hus. 
Åldersgräns 18 år. 

"Det viktigaste inträdet du kommer att betala i oktober!"
Nöjesguiden

Enklare mat samt dryck i baren.På scen: Den Stora Vilan, Piri-Piri med Maria Stellas (musik från Sydafrika och Kap Verde), Ylva Karlsson (från Karlsson & Karlsson, som bl a gjorde musiken till Athena Farrokhzads sommarprat), Amina Hocine (svensk-algerisk musiker från Göteborg), Fadia Alsoukhni med flera (folk- och politiska sånger från Mellanöstern), Linn Hansén (läser dikt av Lena Khalaff Tuffaha och Alan Dawson), Proggduon, Americo y los Estefanos (latinamerikansk trova), Merely (Sincerely Yours nya stjärnskott), 
DJ Andrea Jävel. Tusentals palestinier tvingas fly den allt våldsammare konflikten i Syrien. Solidaritetskampanjen syftar till att ge ekonomiskt stöd till organisationer som nu tänjs till bristningsgränsen i de redan överbelastade palestinska flyktinglägren i Libanon. Emmaus Björkå har stött kampen för ett fritt Palestina sedan 1974. Idag stödjer vi palestinska organisationer i Libanon, Gaza och på Västbanken som arbetar för palestiniers rättigheter.Vi vill rikta ett särskilt tack till alla artister och övriga som ställer upp utan minsta ersättning samt till ABF och 4-frukt på Brunnsgatan 1 i Göteborg som sponsrar kvällen med delar av lokalhyran. Alla intäkter från kvällen går oavkortat till Solidaritetskampanjen.

Emmanus en kväll för Palestina

Relaterade artiklar (efter tagg)