Skriv ut denna sida

Det syriska folket är de enda som har rätt att avgöra Syriens framtid

FARS News Agency via Jan Fredriksson / Syriensolidaritet 1 januari 2013

Vatikanen stödjer också Irans sex punkts förslag till hur krisen i Syrien skall lösas och berömde Iran för deras konstruktiva roll i Mellanöstern. Det iranska förslaget innehåller bl.a. vapenvila övervakad av FN, att den syriska krisen måste lösas på fredlig väg genom dialog, stopp för all utländsk inblandning i Syriens inre angelägenheter, vapenvila och att val genomförs.

Vatikanens ambassadör i Libanon säger att det syriska folket är de enda som har rätt att avgöra Syriens framtid. Vatikanen stödjer också Irans sex punkts förslag till hur krisen i Syrien skall lösas och berömde Iran för deras konstruktiva roll i Mellanöstern. Han påpekade också att den ekonomiska och militära hjälp som en del länder ger rebellerna var oacceptabelt.

 

Även Österrike uttrycker sitt stöd för Irans fredsförslag och hoppas att den syriska regeringen och oppositionen accepterar denna.

Det iranska förslaget innehåller bl.a. vapenvila övervakad av FN, att den syriska krisen måste lösas på fredlig väg genom dialog, stopp för all utländsk inblandning i Syriens inre angelägenheter, vapenvila och att val genomförs.

 

 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


KRIGSHETSARNA HAR MEDIERNA MEN VI HAR GATORNA!
För att vi skall kunna bygga upp en opinion som är motståndare till imperialisternas krig mot Syrien så måste vi vara ute på gatorna hela tiden och sätta upp affischer överallt och se till alla i våra bostadsområden får flygblad. Detta måste vi göra i varenda liten by i hela Sverige. Det är viktigare att vi delar flygblad i Haparanda än utanför riksdagen. Det är först när den stora majoriteten i Sverige börjar röra på sig som den krigshetsande eliten i Sverige kommer att känna sig pressade att dra in stödet till USA-alliansens krig. Lyckas vi med det så kommer deras krigsprojekt få sig en rejäl smäll och det kommer att påverka opinionen i hela Europa.
Ladda ner, skriv ut och sprid!
http://www.scribd.com/doc/118582889/130101-affish-syrien
http://www.scribd.com/doc/118582944/130101-flygblad-syrien
När kommer ni igång med att regelbundet sätta upp affischer och dela flygblad i ditt område? 

FARS News Agency via Jan Fredriksson / Syriensolidaritet