Skriv ut denna sida

3/5 Skogens hall: Svensk hund

Nils Lundgren 30 april 2012

Torsdagen den 3 maj, kl 18.30, spelningen sätter igång kl 19.00: Svensk hund spelar improvisationer med buller och bonk som bildades i höstas i Göteborg. En skir saxofon blandas med knarrande trumpet, eller var det en klarinett? Gitarren rasslar och gnider sig emot den knastrande elektroniken. Musiken är lekfull och olydig.

Skogen om Skogen är det andra blocket på Skogen och cureras av Johan Rödström och Louise Waite. Första delen har pågått sedan april under namnet Skogens hall där ett antal konstnärer och musiker bjudits in att göra enskilda programpunkter kopplade till en installation där mötet mellan stillsamheten och det vilda i naturen undersöks.

Torsdagen den 3 maj

Svensk hund spelar improvisationer med buller och bonk som bildades i höstas i Göteborg. En skir saxofon blandas med knarrande trumpet, eller var det en klarinett? Gitarren rasslar och gnider sig emot den knastrande elektroniken. Musiken är lekfull och olydig.

Svensk hund:
Anna Högberg- saxofon
Kim Aksnes- trumpet
Finn Loxbo- gitarr
Petter Wässberg- elektronik

www.soundcloud.com/svensk-hund/sets

Portarna öppnas kl 18.30, spelningen sätter igång kl 19.00 
Observera. Begränsat antal platser.

Skogen om Skogen är ett återkommande block i flera delar där Skogens hall är den första delen. Blocket kommer att pågå parallellt med andra block fram till våren 2013.

BOKA DIN BILJETT PÅ Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Ange datum, tid och antal biljetter till den föreställning du vill gå på. Om du har några frågor, ring oss på 031-409862. Skogen tillämpar fri prissättning.

Skogen, Masthuggsterrassen 3, SE-413 18 Göteborg, Sverige, tel. +46-31-409862, e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Relaterade artiklar (efter tagg)