Skriv ut denna sida

20/11: Berättarkafé på Timmermansgården

Pelle Olsson 5 november 2012

Tisdag 20 nov kl. 18.30 - 21.00. Kvällens ordfördelare: Gunnar Thorsell. Timmermansgatan 46-48, Stockholm

 
Kom till Timmis och berätta vad du varit med om. Eller bara lyssna. På ett berättarkafé får alla som vill komma till tals.
Tisdag 20 nov kl. 18.30 - 21.00
Timmermansgatan 46-48
Serveringen är öppen från 18.00
Kvällens ordfördelare: Gunnar Thorsell
Arrangeras av Liv i Sverige i samarbete med ABF och NBV
www.livisverige.org
Info: 076-212 67 89
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Styrelse 

Liv i Sveriges består av sju personer. Styrelseledamöterna är också lektörer, och läser alla manus som skickas in av medlemmarna till föreningen. 2012 består styrelsen av Ingrid Sjökvist, ordförande, Pelle Olsson, sekreterare, Gunilla Sternelius, kassör, Ingrid Jacobsson, redaktör för medlemstidningen, Victor Estby, Christian Richette och Berit Skogsberg. Välkommen att ta kontakt med oss, våra mailadresser hittar du här nedan!

 

# Namn Befattning E-post
1 Ingrid Sjökvist Ordförande/Lektör Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
2 Pelle Olsson Sekreterare/Lektör Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
3 Gunilla Sternelius Kassör Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
4 Ingrid Jacobsson Redaktör f medlemstidn./Lektör Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
5 Victor Estby Lektör Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
6 Christian Richette Lektör Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
7 Berit Skogsberg Lektör Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Föreningen Arbetarskrivare delar sedan år 1995 ut ett litterärt stipendium till någon lovande skribent som ännu inte publicerat sig med en egen bok. Inriktningen är att belöna en icke etablerad författare för att inspirera till en fortsättning i föreningens anda. Det vill säga ett skrivande med utgångspunkt i arbetet med ett underifrånperspektiv och för att utveckla den svenska arbetarlitteraturen.

Priset är på 5000 kronor och delas ut på föreningens årsmöte.Om vinnaren inte är medlem i föreningen får den personen ett medlemskap under ett år som extra belöning.

Bidragen kan vara noveller, dikter eller utdrag ur något större verk som inte varit publicerat tidigare. Det sammanlagda omfånget får inte överskrida 6 A4-sidor, med enkelt radavstånd. Stipendiekommittén önskar texter som skildrar Dagens samhälle, arbetsliv och sociala sammanhang.

Mer information om Arbetarskrivares stipendium, sista inskickningsdatum och adress att skicka till finns på Föreningen Arbetarskrivares hemsida. Klicka Här.

Pelle Olsson

Relaterade artiklar (efter tagg)