Skriv ut denna sida

LIGHT UP FOR LIFE - MANIFESTATION FÖR ISIS OFFER

SOS Refugee Care Stockholm 21 november 2014

 Screen_Shot_2014-11-21_at_17.51.06.png

Söndagen den 30 november vill vi i SOS Refugee Care Stockholm bjuda in er tillsammans med hela Stockholm till manifestationen ”Light Up For Life” för alla offer av ISIS.

SOS Refugee Care är ett arbete som har startats för att på olika sätt hjälpa flyktingar från Mellanöstern som kommer till Sverige.

Dagligen hör vi nyheterna och ser bilderna från det som händer i Mellanöstern. Tusentals av oskyldiga har förlorat sina liv och tusentals

lider just nu. Genom manifestationen vill vi uppmärksamma de fruktansvärda övergrepp och folkmord som just nu sker i Irak och Syrien, och visa vår sympati för de människor där som flyr för sina liv. En manifestation för yttrandefrihet, religionsfrihet och demokratiska rättigheter. Fackeltåget börjar vid Norra Latin på Drottninggatan 71B kl. 18.30 och avslutas med en kort samling vid Mynttorget.

Se gärna detta filmklipp: https://vimeo.com/111525708

Vi hoppas att ni som organisation har möjlighet att delta i

”Light Up For Life”. Tillsammans står vi upp för rättfärdighet och sanning.

Hör i så fall gärna av er till nedanstående.

Följ gärna eventet på facebook och hjälp oss att sprida detta vidare: https://www.facebook.com/events/361998217303170/?p nref=story

För mer information, kontakta Sigurd Kristianslund. E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hälsningar från SOS Refugee Care Stockholm

SOS Refugee Care Stockholm

Relaterade artiklar (efter tagg)