Skriv ut denna sida

Gaza's Ark är i Sverige

Tjatte Hedlund 23 juni 2013
Två talespersoner för Gaza's Ark, David Heap och Ehab Lotayef  är i Sverige. De har deltagit i ett möte med Freedom Flotilla Coalition som Ship to Gaza är en del av. De två kommer att tala om och svara på frågor om projektet Gaza's Ark vid möten i Stockholm, Göteborg och Uppsala.  Ta tillfället i akt att informera dig och bli inspirerad.

Stockholm: Ehab Lotayef. Måndag den 24 juni,  PGS (Palestinagruppernas) lokaler på Götgatan 22A,  kl 18.00.Göteborg: David Heap. Måndag 24 juni på Lagerhuset, Heurlins plats 1,  kl 19.00  Facebookevent Uppsala: Ehab Lotayef. Tisdag 25 juni på ABF Bredäng 14,  kl. 18.00 Facebookevent

Ship to Gaza går vidare i att konkretisera stödet för Freedom Flotilla Coalition-projektet Gaza's Ark. En ur besättningen på S/V Estelle, Charlie Andreasson, är redan i Gaza och arbetar med Arken
Träffa David Heap från Gazas Ark
24 juni kl 19.00
Gazas Ark är ett projekt startat av Kanadensiska "Canada Boat to Gaza" och syftar bland annat till att påvisa blockadens effekter på exporthandeln från Gaza.

Detta görs genom att i Gaza renovera ett fartyg med framförallt palestinsk arbetskraft och sedan bryta blockaden sjövägen med lasten fylld av varor från Gaza.

David Heap är en av initiativtagarna till projektet och har varit i en ledande roll sedan starten.

Ship to Gaza-Sweden beslöt sig på ett årsmöte i våras att stödja projektet och sprida information om detsamma så det glädjer oss att kunna ha David Heap här.

Sprid gärna vidare evenemanget!

Läs mer om projektet på:
http://www.gazaark.org/
Palestinavänner i Uppsala!

Vi välkomnar vår gäst från Kanada, Ehab Latoyef, som berättar om det internationella projektet till stöd för ‘Gazas Ark’.

Ehab besöker just nu flera länder i Europa och informerar om stödkampanjen för de gazabor som kommer att göra ett försök att bryta blockaden av Gaza genom att via havet föra ut en last av exportvaror till hamnar i Medelhavet.

Ship to Gaza Sweden har uttryckt stöd för projektet men vi har ännu inte gått in som direkta partners. Däremot deltar vi i det internationella opinionsarbete som börjat.

Ehab talar både arabiska och engelska. Kom och ställ frågor!
Lokala media kommer att inbjudas.
Mer finns att läsa på http://www.gazaark.org/
Välkomna!
25 juni kl 18.00 - 20.00
ABF i Uppsala län, Bredgränd 14, Uppsala
Lennart Göransson
StG Uppsala
073-963 63 06
Mer info om projektet Gaza's Ark finns på deras egen hemsida:
http://www.gazaark.org/
Tjatte Hedlund

Relaterade artiklar (efter tagg)